Handgemaakte kaartjes voor alle gelegenheden

Toen ik een burn-out had, raadde de dokter mij aan om "iets creatiefs" te gaan doen. Tot dan toe was "creatief" geen woord dat in mijn woordenboek stond. Tot ik het handletteren ontdekte. Frutselen met lettertypes, doodles en kleurtjes, het bleek een fijne therapie. Ondertussen wil ik mij hierin graag verder ontplooiien. Het doel is om een webshopje op te zetten waarin ik handgemaakte kaartjes verkoop. Ik geef op deze pagina's al een voorproefje van wat ik zo allemaal op papier zet. Uiteraard kan je zelf ook je eigen accenten leggen als je dat wil. 

 

De kaartjes worden apart verkocht of per 5. Je kan zelf kiezen of je een pakje gemengde kaartjes wil (verjaardag, condoleance, beterschap...) of 5 kaartjes rond 1 gelegenheid. 

 

Naast kaartjes maken, ben ik sinds kort ook bezig met het beletteren van krijtborden. Heb je krijtborden hangen in je zaak of heb je een stoepbord dat je wil beletterd zien met een boodschap? Dan ben ik degene die dit voor jou kan doen! 

 

Op de pagina "krijtborden" vind je een aantal foto's.

 

Wil je graag een gepersonaliseerd, gehandletterd cadeau? Ook dat kan! Kijk op de pagina "cadeaus" om een paar voorbeelden te zien.